Kolding IF vandt fredag aften 1-0 på udebane mod HB Køge.

HB Køge havde fået vendt en skidt sæsonstart med tre sejre i træk den seneste måned, og derfor var målet at fortsætte den positive stime, da de fredag aften tog imod Kolding IF i NordicBet Ligaen.

HB Køge kom godt fra start og skabte en stor chance allerede efter få minutter, men Jafar Arias formåede ikke at omsætte muligheden til mål, da hans afslutning gik langt forbi.

Resten af første halvleg bød på enkelte muligheder for begge hold, men ingen af dem formåede at få bolden i nettet.

I anden halvleg ændrede det sig, da Kolding IF fik overtaget. Efter 72 minutters spil leverede Sami Jalal en præcis aflevering til Casper Jørgensen, som udnyttede chancen og sendte bolden flot i mål.

HB Køge forsøgte at lægge pres på mod slutningen af kampen, men Kolding IF stod solidt i forsvaret og holdt føringen hele vejen til slutfløjtet. Kampen endte 1-0 til Kolding, som dermed satte en stopper for HB Køges sejrsstime.