Categories
Diverse

Hvorfor har onlinelån så dårligt ry?

Du kan nærmest ikke undgå at have hørt om online-lån, de er over det hele. Men hvorfor er det, at online-lån har så dårligt ry? Det skal vi kigge lidt nærmere på her. 

Bedre end sit ry?

Det største spørgsmål i den her sag er, om online-lån i virkeligheden er bedre end sit ry. Det dårlige ry stammer fra en tid, hvor hvem som helst kunne tage meget hurtige online-lån uden at skulle opfylde særlig mange betingelser. Det førte så i sin tid til, at mange mennesker, som ikke havde råd til at låne penge online, endte op i en meget sårbar økonomisk situation, fordi de ikke kunne betale sine lån ned til tiden. Problemet med denne type lån var også de skyhøje renter og gebyrer der fulgte, der gjorde lånet meget dyrere, end det man måske havde forestillet sig.

Nye reguleringer giver bedre lånevilkår

Sådan er det faktisk ikke mere, i hvert fald ikke helt på samme måde. Der er faktisk kommet en del reguleringer og begrænsninger for online-lån, som skal stille dig som låntager i en meget bedre position. Det er nemlig ikke nødvendigvis en fordel, at det er så nemt at låne penge. Det skal nemlig være sådan, at det kun er dem, der har økonomi til at betale lånet tilbage, burde kunne låne. Det er fordi, man nemt kommer i en meget sårbar økonomisk situation, hvis man ikke får betalt sine faste udgifter, fordi man skal betale ned på dyre gebyrer og renter. Dermed er det meget bedre, at finde andre løsninger, hvis man ikke har økonomi til det. De nye regler er derfor for at sikre, at det kun er dem der opfylder vilkårerne, som kan få gode lån fra lendme.

Sammenlign flere lån og find her det lån, der passer til præcis dine behov. Det er nemlig ikke sådan mere, at onlinelån, nøsvendigvis er så dyre eller slemme, som du måske tror. Det er dog en god ide at sammenligne flere lån, så man er helt sikker på at man finder det lån, der er det billigste og har de bedste vilkår. Nu er det også blevet sådan, at man kan fortryde sit lån inden 14 dage, hvis man finder ud af, at man alligevel ikke vil låne penge online.

Categories
Uncategorised

Find din næste kabinescooter her 

Er du træt af trafikkenSå burde du overveje en scooter, der kan holde larmen ude og samtidig køre sikkert på veje og stier rundt i hele landet. En kabinescooter er det sidste nye på markedet for scootere, den giver optimal beskyttelse i trafikken og bringer dig sted til sted, uanset om du bor langt ude på landet eller centralt i byen.  

Myldretidstrafikken er aldrig sjov. Cyklister og biler fiser til højre og venstre, og det kan være svært at navigere sikkert i. Ikke alle har modet til at bevæge sig ud i trafikken uden den rette sikkerhed. Her kan en kabinescooter komme dig til undsætning. Den kan bringe dig sikkert frem i trafikken og beskytte dig mod vind og vejr samtidig. 

En praktisk løsning i trafikken

Med en kabinescooter behøver du ikke bekymre dig om at vælte i trafikken eller sidde fastklemt mellem bilerne. Den beskytter dig hele vejen, og du får masser af plads af boltre dig på i den lille kabine, som er tilknyttet scooteren. Du slipper endda for at bruge styrthjelm.   

Kabinescooteren er stærkt på vej frem i Danmark, og de fås derfor i mange forskellige slags i mange forskellige farver. Overvej om ikke der findes en til dig også. 

Categories
Diverse

God kommunikation er essentielt når du starter egen virksomhed

Uanset om du starter en virksomhed for dig selv eller sammen med andre, er god kommunikation et nøglebegreb. Her kan du læse mere om hvad du skal tænke over når du skal starte for dig selv og hvorfor god kommunikation, er så vigtigt.

At italesætte potentielle problemer

Når du skal starte din egen virksomhed, enten om det kun er dig, eller I er flere der skal starte noget sammen, så er det en god ide at finde ud ad, hvad der kan skabe problemer i fremtiden. Dette kan man for eksempel gøre med juridisk rådgivning, for at sikre at man får det overblik man har brug for, for at opdage potentielle faldgruber. Det kan være grænseoverskridende at tale om potentielle problemer og situationer, inden man overhovedet er kommet i gang, men det er helt essentielt for en velfungerende virksomhed.

Opret en ejeraftale

En af de ting man kan gøre, er at oprette en ejeraftale. En ejeraftale sikrer at alle parter i et ejerforhold ved hvordan de skal forholde sig, hvis potentielle konflikter opstår. Det er med andre ord en juridisk aftale, der skal forhindre kaos, hvis noget mod al formodning skulle ske. Selv om dette er svært at forestille sig, mens alle stadig er gode venner, så er det en god ide at forberede sig på alle eventualiteter.

I den forbindelse er god kommunikation helt essentielt, både for at italesætte mål og fremtidsplaner og for at forhindre potentielle faldgruber. Der er mange ting at sætte sig ind i når man skal starte en virksomhed, enten om det er alene eller sammen med andre. Det at kunne kommunikere klart og tydeligt, er det bedste for alle parter i det lange løb, og kan spare dig for mange misforståelser og konflikter.

Det er en god ide at aftale skilsmissen, mens man stadig er venner, og det er hele præmissen for en ejeraftale. Her sørger man for, at alle har sit på det rene og at kommunikationen fungerer sømløst lige fra start.